Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev


Jag ville skriva ett brev till dig med allt vad jag kände.

En text där mina känslor kom fram.
Ville skriva nått som inte lät löjligt, nått om vår kärlek om våra stunder tillsammans.

Jag ville skriva ett brev där jag berättar hur mycket du betydde och hur du fick mig att känna.


Jag skrev ett brev.

Ett brev som aldrig lades på lådan, du fick aldrig veta mina innersta tankar.







Fri vers av Angel of love
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-14 19:47



Bookmark and Share


  TT
...det brevet har jag också skrivit till någon...det kom aldrig heller på lådan...gillar din text...hör igenkännandefaktor här...bra!!!
2013-05-17

  Lars Hedlin
Låter vemodigt och berörs av din text!
2013-05-15

  Tess74
Vemodigt och fint
2013-05-14

    Dan Myrbeck
Förstår precis, sitter
å snyftar.

Med rätt kille kan du istället
berätta hur mycket han
betyder och om er kärlek
och era stunder tillsammans.
2013-05-14

  Rise Little One
En text med sin inre styrka...
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love