Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötslig ångest

Skrik så ingen hör
Gråt osynliga tårar

Fan
Varför denna jävla ångest

Kan inte be om hjälp
Vågar inte be om hjälp

Vill inte ha medecinen

Varför varför

ser ingen

Kan inte orkar inte

Jag slutar fungera
och träder snart in i en frisk roll

hoppas att de ser innan det är för sent




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 149 gånger
Publicerad 2013-05-14 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia