Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppsligheter

 

Värm mina fötter men inte imorgon

min havande bröstkorg

fyll min törst, odla mig, göd min självbild

och fråga inte om samma från mig

inte imorgon




Fri vers av cilax VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-15 12:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
svår att fatta.men känsla har den.
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt