Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA SKOLKUNSKAPER,,,





Jag passar in,
på systemet,,,
men inte i skolan,
för,,,

Jag är dålig på matematik,
eftersom ingen räknar med mig,
fast jag har talets gåva,,,

Jag är dålig i musik,
eftersom jag inte hänger med på noterna,
men det är min melodi,,,

Jag är dålig i teknik,
för jag kan inte följa strömmen,
jag sladdar bara fel,,,

Jag är dålig på fysik,
för min kropp orkar inte,
det andra vill ha,,,

Jag är dålig på geografi,
för jag vet inte,
vart jag ligger imorgon,,,

Jag är dålig i religion,
tror jag,,,

Jag passar in,
fast vart?



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 13:54



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En del (t.ex. jag), går i Livets
hårda Skola, medans andra
(de flesta) studerar i
Skolans Liv. Och, tycker DET
är helt rätt. Känner igen mig
i din dikt, du kanske hör till
Livets Skola, du med?
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten