Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro eller inte tro

Ge mig ett ord
eller en kod
Till ljuset
som tänder lyset

Jag vill tro
men låter det bero
För mig är sanningens ord
att låta det bero

Men om jag vet
gör jag ändå fel
Så vad är det för fel
att överlåta dig till godhetens tro

Om du omsluts av ljuset
och tänder lyset
Till godhetens tro
får du en fridfull inre ro




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-15 19:16



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ibland är det bra att ha något att tro på, dock vad det är kan nog vara olika för oss alla.
2013-05-16

    ej medlem längre
Jesus sa: Tvivla inte utan tro.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP