Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofem

Det finns så mycket
När alla omkring dig somnat
Du tittar ut över landskapet
Möts av Ingenting och förutom
Taket börjar tappa sitt sken och regnbågarna blir långsamt blåa
Lederna rör sig rostigt i takt till tonerna som dundrar nära dina öron.

Så försök fokusera,
låt alla förfall komma och tänk


tänk


...så?

Ja?



Vad är det man ska tänka på?


Det är så mycket sparat
Och ingentinget

Ja, där
Där kan man ju titta sig omkring




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-15 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342