Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de vackraste orden faller över dig ( choka )


olika vackra ting;


du är bland de vackraste!


du söker fjärran


något att vila sinnen på;


aldrig inom dig -


fina ord faller för dig,


söker sig till sin like




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 650 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-15 23:02



Bookmark and Share


  Tittahiit
Fantastiskt :)
2013-11-18

  Chawa VIP
"fina ord faller för dig,
söker sig till sin like" - det var riktigt vackert (och sant)!
2013-05-16

  Yrre VIP
Ja, då är man vacker!
2013-05-16

  Lars Hedlin
Så fint..mästerligt skaldat!
2013-05-16

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk bild med text!

En vacker dikt om det vackraste; där endast Själen,
Guds o människors, kan sätta gränser!
2013-05-15

  kerstin skriver VIP
och jag borde skrivit:
det är ofta det enkla som blir så vackert naket avskalat. som denna. som ger tröst, som skänker nåd. det som jag längtar, vill vill ha.

2013-05-15

  kerstin skriver VIP
ah, detta tycker jag om. bara så. det räcker fint.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran