Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har stört mig för sista gången!!!!!




Jag ska jaga dig, jag ska fånga dig!
Ärligt talat...du ska dö.

Tro aldrig att du kommer undan, du har förstört min sömn och för det ska du krossas,antagligen kommer blodet skvätta.

Jag kommer njuta av att se dig falla till golvet av mitt slag
Du har irriterat mig för sista gången, din jävla nyvakna mygga som surrade HELA natten i mitt öra!!




Fri vers av Angel of love
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-16 06:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA nu börjar de små vampyrerna sina vallfärder till våra åtråvärda vener ;)
2013-05-17

    Dan Myrbeck
Tänkte: "VAD har killen gjort?
Men så här brukar hon ju inte
skriva?".

Toppen med överraskningsmomentet (ojdå så långt ord, tur man är författare!) på slutet!
2013-05-16

  Tess74
hahaha jag trodde det skulle komma nåt dramatiskt om en man :P Suverän text
2013-05-16

  HelenaW
hahaha.. med våren kommer de små och livar upp tillvaron.. eller inte.. ;)
2013-05-16

  Federico Romano
Så kvinnor kan bli arga? ;-)) Själv skyr myggorna mig nästan..
2013-05-16

    ej medlem längre

åh verkligen
en annorlunda vändning
på slutet

så bra Angel of love ..
2013-05-16

  Nina.H
Dramatik på hög nivå!
Tur att det var en mygga..puh!

2013-05-16

  Fem hjärtan VIP
Haha...kul! Myggor kan göra vem som helst till mördare...
2013-05-16

  stig wikman
Ha Ha Ha !
Tur att det bara var
en mygga.
Jag blev lite orolig.
VERY FUN .
LOVE .
2013-05-16

  Alva Johnsson VIP
Det var inte en förmyggad tanke ,
Som surrade?
2013-05-16

  Rise Little One
Haha, denna text fick mig att skratta...
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love