Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tysthet


det finns en sten
min längtan till dig
om jag hade förmågan
att förstå
mot havets förlorade vatten
som varsamt polerar
väcker upp dess varsamhet
en omålad vacker yta
dess pensel
av rummet utan väggar
min respekt
min insikt
när ord
blir mindre
sagda




Fri vers av Marvin
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin