Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du himlen i det blå

Ser du himlen i det blå
då du skapligt mår
Då fungerar dina ögon
tänk om du vore en blind stackars någon

Hör du fåglarna kvittra
säg inte att det kan kvitta
Då fungerar dina öron
tänk om du vore en döv stackars någon

Blir du arg och skriker aj
när tandläkaren borrar i din tand
Då fungerar din mun fastän den är öm
tänk om du vore en stum stackars någon

Du kan gå hoppa springa lite grann
då kan man säga att du hamnat i lyckans hamn
Det finns mycket i livet att önska
men att vara frisk är allas högsta önskan

Många vet inte det
men blir de sjuk förstår även den omedvetne det
Då blir livet inte roligt
bara otroligt tråkigt ihåligt

I Sverige är sjuka inte sjuka
får du prostatacancer ingen medicin skrivs ut
Det enda staten då har för dig i sin famn
är en gravsten med ditt namn




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ingen rolig situation att hamna i, det är synd om alla som har det svårt på något sätt.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP