Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äger min förlorenhet


mina händer
jag sluter dig
ett liv som säger nej
jag bara slänger
barnvagnen efter backen
lillen bara försvann
vilket förundrat par
för i helvete
den leende morsan
och jag bihanget
en riktigt tvättäkta
välförtjänad Kungsholmskarl
eller helt enkelt jag
som skiter i alla dess roller
mår rätt illa
när toalettens rum
ter sig lika




Fri vers av Marvin
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-16 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin