Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg iväg min lilla fågel men stanna i mitt hjärta

Solen kikar in mellan persiennerna och känslan av sommar väcks till liv

Hör fåglar kvittra och kaffebryggaren puttra

Vaknar och kommer ihåg gårdagens tvivel och då kniper ångesten tag i mig igen

Vill bara dansa mig fri och försvinna in i ett vimmel av neonljus och alkohol

Lukta rök om håret och känna musiken gå genom min kropp

Bara glömma allt jobbigt och sudda bort svärtan från mitt ansikte

Men den kvällen har redan varit och nu ligger jag här fortfarande kvar i min säng

Tänker på dig och på vad som kommer hända

Hur den här sommaren kommer bli som alla andra somrar

Jag vill inte rispa ditt hjärta men inte heller kväva dig om jag håller dig för hårt

Bara släppa taget och flyga långt långt bort min lilla fågel med dunvingar

Du är så lätt i mina händer men vinden griper tag om dig

Flyg bort i sommarens värme men glöm mig aldrig

Jag vandrar ensam vidare








Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-29 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline