Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa!



Kom,stig in!
Låt mig förtrolla dig så du kan komma in i min kropp och mitt sinne.

Kom känn mitt hjärta, känn hur det pulserar.
Slår för dig och din närhet i mig.

Kom så ska jag ta dig på en resa i min värld.
Vi ska resa i kärlekens tecken, vi ska älska, vi ska känna närheten till varandra.
Kom,älska med mig, i mig!!




Fri vers av Angel of love
Läst 251 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-16 21:35



Bookmark and Share


  ULJO
EN KÄRLEKSFULL OCH SENSUELL RESA, MYCKET VACKERT FÅNGAT
2013-05-20

    ej medlem längre
detta ska väl inte förväxlas med VR, virtual reality?
2013-05-17

    Dan Myrbeck
Ja tack, gärna!

Underbart fin!
2013-05-17

  Ole Sunnerfjell
I trollskog vandra mot oanade höjder där sinnena bärs av atmosfären av mer i djupet
2013-05-17

    Max Poisé
Mmm
2013-05-17

  Nina.H
Kärleksfullt och vackert!
2013-05-17

  Fem hjärtan VIP
Så vackert!
2013-05-17

  Rise Little One
Stark kärlek och längtan uttrycker sig i klart språk.
2013-05-17

  Lars Hedlin
Underbart i känslan ...värmen vackert i denna ;)
2013-05-17

  Tess74
Ja tack vill jag ropa åt denna härliga fina text!
2013-05-16

  Ninananonia VIP
Fin resa..
2013-05-16

    ej medlem längre
värmande sensuell önskan
2013-05-16

    ej medlem längre
Vackert
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love