Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

saknaden smyger sig på mig.
ljudlös samt ohejdbar.

den biter mig i nacken.
ibland lätt och ibland hårt.

den släpper taget.
ibland långsamt och ibland hastigt.

bettet är försvunnet,
ett kvarlämnat bitmärke

stunden har passerat,
nu förblir det ett minne.

det kanske bleknas bort,
förträngs
eller förblir kvar samt orörd




Fri vers av 17år
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-16 23:17



Bookmark and Share


  Nina.H
Mycket bra skrivet om saknad!
2013-05-20

    ej medlem längre
Starkt!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

17år