Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro

jag är så orolig,
orolig över det förfluta,
orolig för nuet
och inför framtiden.
jag är orolig över,
dig, dig, dig och några andra.
men så inser jag..
jag inser att jag är orolig för mig själv med.
en kuslig känsla




Fri vers av 17år
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-22 00:05



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Jag med.
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

17år