Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett sommarregn

 

 

 

 

när du är ledsen
när du känner dig ensamast i världen
när du fryser och saknar en famn
när du längtar efter kärleken
låt mig då få komma till dig

jag vet att du blivit sårad förr
ditt hjärta har brustit i tusen bitar
du har hört stora ord kastas omrking
som om de vore ingenting
du har blivit lovad kärlek
som visat sig vara lögn

men jag är inte så
och även om du hört dessa ord förut
så har du aldrig hört de från mig

för jag skulle hålla dig varm i min famn
jag skulle kyssa bort tårarna som löper längs dina kinder
och jag vet att det kanske inte är mycket
för jag är trots allt ingen särskild
men om du bara ber mig
så skulle ge dig mitt hjärta

ja, du skulle få allt jag har

så här står jag nu
sträcker ut min hand
osäker på om du greppar den
och jag klandrar dig ej
om du väljer någon annan
men om du väljer min så lovar jag dig
att du behöver aldrig mer dansa ensam igen

för lyckligast på jorden vore jag
om jag fick dansa där med dig
och kyssa dig
i ett sommarregn

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-17 09:10



Bookmark and Share


  Tess74
Wow, magiskt!
2013-05-22

  Rise Little One
Som en ballad för sårade själar.
2013-05-22

    ej medlem längre
Slutet. Fantastiskt.
2013-05-21

  Elliinor
ÅÅåh.. Sånt här drömmer väl alla tjejer om att få höra!?
2013-05-19

  Miss Hallonröd
"för lyckligast på jorden vore jag
om jag fick dansa där med dig
och kyssa dig
i ett sommarregn"

Så otroligt fint. Älskade det allra sista.
Förstår inte hur du gör, du är så otroligt begåvad.
2013-05-18

  mare VIP
Så fint
så vackert..
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP