Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myrorna pratar om sitt eventuellt blivande sommarställe


myrornas sommarställe ( choka )



starkt tak och fasad,


vi tre ryms bra bo i den;


vimlet i stacken


kan göra en så himla


trött emellanåt,


speciellt på sommaren!


vi kan kalla den


för vår sommarstuga


eller kanske vårt svampställe?




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 692 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-17 17:25



Bookmark and Share


  Connie
Älskar metaforer! Här har du fått till det så himla bra. Älskar myror, har följt dem under en hel sommar där de mjölkade bladlöss och och städade bland löven. Du hittar mina myror i min utställning här!
2015-01-04

  Lars Hedlin
Så bra och fint i bild och tanke!
2014-05-17

  Dito VIP
ja vi är ibland väldigt lika:)vi och myrorna,menar jag
2014-04-25

  Dito VIP
utan för mig är det myr myller just nu ,de har spårat ut totalt
2013-05-18

  HelenaW
Själv tar jag livet av en myra i en av mina senaste dikter.. "Tänk hur det var"
ha en skön kväll..
kram
helena
2013-05-17

  HelenaW
Skön liten text.. :)

2013-05-17

  Lynx63 VIP
:) Gillar Kram
2013-05-17

  Anders Nordlander VIP
Här får jag inte kramp
2013-05-17

  Federico Romano
Applåderar innan jag har läst..
Låt oss plocka svamp..
2013-05-17

  Bo Himmelsbåge
En svampstuga att hyra utan ohyra
vore toppen för var sliten myra
men det gäller att sitta still
o inte springa vill
för annars blir priserna för dyra
2013-05-17

  Marianne Räf
En 3-Kant på landet kan ej vara
det sämsta för små arbetsmyror.
2013-05-17

  Lars Hedlin
Jag vill bo i en Szwamp Annars får jag Kramp ;)
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran