Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vana händer

Med en självklarhet ser du på mig, med vana händer smeker du min kropp.

Jag spinner som en katt av din beröring,förvandlingen tar sin form.
Med hungriga kyssar och klorna som rispar varandras hud möter vi varandras hunger.

Våra kroppar slingrar sig kring varandra, villigt tar vi av varandras lust och njutning och slickar i oss det sista av våra skälvande kroppar.




Fri vers av Angel of love
Läst 310 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-05-17 17:59



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig okomplicerad njutning..Underbart!
2013-05-18

  Nina.H
Sensuella rader... kärlekshunger!
Vackert!
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
En skön kväll att njuta på...
2013-05-17

    ej medlem längre
Den gillar jag.
2013-05-17

  Rise Little One
En underbar och talande text om ett känsligt ämne
2013-05-17

  HelenaW
Skönt att hänge sig som en spinnande katta.. ;)
2013-05-17

  Lars Hedlin
Wow vilken hetta vilken passion så här på fredagskvällen ;) kram
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love