Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu tar vi och lugnar ner oss lite


för en stund

Tar oss ett djupt andetag...


Och där så kan vi blåsa ut igen

Visst var det skönt och befriande

För nu så mår vi genast mycket bättre...

Ken Cassel
17/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel