Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


I minnen...

som så många gånger  förr

gick han längs strandlinjen

ensam med nedböjt huvud

 

Han lyssnade på vågornas brus

han kände vinden mot sin hud

och mindes hennes doft,

doften som han bevarar i sitt

hjärta




Fri vers av Maiah VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 22:40



Bookmark and Share


  Maria T



























Så gripande
så vemodigt vackert








2013-05-22

  Lars Hedlin
Berörs av din dikt...
2013-05-18

    ej medlem längre
Gillar..!!!
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt men ändå vackert...
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP