Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En paradisö syns i horisonten

En paradisö syns i horisonten
inger dig känslan av gudars ögon
De inspekterar fartygsfronten
skall vi få passera dess nålsögon

Vattnet är stilla och klarblått
människorna på båten är få
Alla är tysta och tittar framåt
på ön börjar urskiljas ett slott

Vi glider på det himmelsblåa vattnet
närmare och närmare vi kommer
Den i fjärran otroliga skatten
tystnaden är total inför ankomsten

Alla verkar lite nervösa men snälla
känner ödmjukhetens atmosfär
Ombord på denna båt vill ingen gnälla
alla verkar förstå sin medresenär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-18 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert du har skrivit.
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP