Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vaknar till en ny dag

Han vaknar till en ny dag
i ensamheten svag
Ingen vid hans sida
varför får han lida

Vad ont har han gjort
får han inte klargjort
Han Kommer inte på något
hittar inte något

Alla dömer honom
värre än flyktingen
Samhället placerar honom i en kuvös
utan pengar utan bostad som hemlös




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-18 12:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fasansfullt.
2013-05-19

    ej medlem längre
Grym verklighet, nästan så man inte tror det kan vara sant att svenska myndigheter kan göra så.
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP