Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18maj2013


Lust

Jag hör duschens strålar
Jag känner värmen i luften
Jag knappar på min dator
För att jag får inte bli blöt
Men duschen står på
Och tvättar en naken kropp
En intvålad kropp
Jag känner den goda lukten
Kanske får hon lite schampo i ögat
Så hon tvättar ansiktet och spottar
Sen sköljer hon sin kropp
Sin vackra, blöta, våta kropp
Synd att jag inte kan vara med henne
Och tvåla in hennes bröst
Rumpa, mage och ryggen som är svår att nå till själv
Vi har bara duschat tillsamman ett fåtal gånger
Men det har varit mina bästa tider under duschens strålar

Jag saknar hennes kropp
Speciellt när jag vet att hon är alldeles naken
Och att jag har tillåtelse att röra
Det är det enda jag vill
Hålla om henne
Hålla henne varm
Under duschens strålar
Kan vi bli en
När våra händer dansar upp och ner
För varandras intvålade kroppar

När hon stänger av duschen så
Ska jag smyga in och pussa
På hennes nytvättade, godluktande, varma kropp
Jag vet att hon tycker om det
Och det gör jag också
Så vem ska stoppa mina lustar




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-18 14:19



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
* * * Träffar som alltid mig som läsare! Wow för dig, skriv mer! Jag blir fängslas av att läsa alla dikter av dig, de är magi i högsta grad! * * *
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL