Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarprat

Grönt björkglitter
Barns fnitter

cykelpingla
solvingla

glassväntan
sommarjäntan

sommarglad
svalkande bad

ögonmat
blomsterfat

ljummen sand
svettig hand

sommartröskel
trädgårds skötsel

livsbalans
sommardans




Fri vers av Dito VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-18 16:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert och somrigt...
2013-05-22

  Tarantaran
varm lätt, doftande
sommarkänsla
2013-05-18

    ej medlem längre
Yes!!!!! Härligt dansant text...sensuell
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP