Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18maj2013


Jag fryser

Klä på sig kläder
För att stiga ut i det varma
Jag vill inte
Jag vill sitta hemma hela dagen
Och göra ingenting
Med dig

Jag vill inte gå ut
För att exponera mig för världen
Jag vill inte möta andras blickar
För jag vet att de bara dömer mig

Jag kan inte låta bli att tänka
Att saker kunde varit annorlunda
Om jag varit någon som jag inte är

Jag är svettig och kommer bli svettigare
Jag är varm och kommer bli varmare
Jag är rädd och et kommer bli läskigare

Men ingenting stoppar mig
För i min hand
Håller jag din hand
Och vi är svettiga tillsammans

Jag kommer frysa därute
Jag kommer bli kall i värmen
För att jag vet att det inte är säkert
Om jag inte har dig vid min sida

Ta på sig skorna
För att ta ett steg på den rykande asfalten
Är aldrig någonting jag vill göra
Men ändå gör jag det alltid, varje dag




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-18 16:16



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Berör..
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL