Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKER & SMUTS

Text & musik av Mikael Novac

Vers:
Ibland så vaknar man upp bland massa klotter å i smuts
i förfallets romantik är jag fri och fann en utopi
ja även om min själ står i brand å mitt hjärta blöder ibland
ere värt alla sår som jag får å som jag fått under mina 30år

å Ibland så vaknar man upp bland äkta kärlek å i socker
ja konsten att finna balansen i kaosets nyanser
men livet handlar inte om hur många andetag som du tar
utan om de ögonblick som får dig att tappa andan totalt

Refräng:
allting är magiskt (x3) allting är mig!!

Vers:
Ibland så vaknar man upp bland förakt å i självbedrägeri
å då är det jävligt viktigt att ha rejält med självinsikt
för är du inte vaksam är det väldigt lätt att du faller isär
ja speciellt om du är en konstnärssjäl av bipolär karaktär

Refräng:
allting är magiskt (x3) allting är mig!!

Brygga:
Ibland så vaknar man upp bland genier å i galenskap
man förloras totalt i ett immanent fångenskap
tiden står stilla, ja sekunder känns som timmar
dömd att evigt vandra helt ensam i en spöklik dimma

Refräng: (x2)
ja allting är magiskt (x3) allting är mig!!

Outro:
Ja, ibland så vaknar man upp bland både socker å i smuts...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mikael Llewyn Novac
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-18 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam