Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

"Vi ses när vi ses..."

Sa han till alla nära och kära
och drunknade i sig själv.

Men glöm inte...
- ALLTING ÄR MAGISKT!




Fri vers (Prosapoesi) av Mikael Llewyn Novac
Läst 287 gånger
Publicerad 2015-01-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam