Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KV!CKSAND

Jag funderar,
över mina funderingar.
Förloras,
i detaljerna av ingenting.

Än en gång,
blott en fånge.

- I djupet av mig själv.




Fri vers (Fri form) av Mikael Llewyn Novac
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-02 05:42



Bookmark and Share


    Just Human
Riktigt bra dikt. Känns igen allt för väl.
2014-10-04

  Onomatoprofet VIP
fundera vidare...
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam