Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en efter en

en efter en.
höger sedan vänster.
Stegen accelererar.
jag fortsätter.
fortsätter att springa.
från alla varelser.
inklusive mig själv.
springer i hopp efter det efterfrågade endorfinerna.
ruset sköljer över mig.
sedan stannar jag.
orkar längre inte springa.




Fri vers av 17år
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-18 16:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2013-05-24

  Bibbi VIP
"Du o Gud har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt till dess det finner sin vila i Dig."
Kyrkofadern Augustinus - 300 talet som sprang vilse i många år tills han fann platsen i Guds famn.
Kolla Höga Visan 2:10-14 som Gud ger Dig genom mig!
Kramar om!//Bibbi
2013-05-19

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

17år