Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om inte livet vore svårt nog ändå

Smärta
Så mycket smärta
Så mycket smärta som jag inte trodde fanns


Allt detta
och lite till
bär du med dig på livets slingriga väg


Denna svårframkomliga väg
vars karta
är svår nog att tyda ändå


Smärta
Så mycket smärta
Så mycket smärta som jag inte trodde fanns




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-02-28 19:59



Bookmark and Share


  ia VIP
denna känner jag ända in i märgen
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh