Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är vi en!

Vingarna slag över våra hjärtan,viskar ömma ord av värme.

Kärlekens vingar har fött vår längtan,ett rus i våra kroppar som bubblar runt i våra vener.

Vingarna fångar upp oss,vi svävar av vår berusning när våra kroppar är tätt ihop.
Vi når oanade höjder när vi är tillsammans.

Vi strålar som sommar solen när vi håller varandras händer.


Tillsammans är vi en.








Fri vers av Angel of love
Läst 203 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-18 19:39



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbar!
2014-01-03

    ej medlem längre
Ljuvligt vackert
2013-05-22

  själensfrihet
Väldigt vackert
2013-05-19

  Nina.H
Ihop-smälta...äkta kärlek!
2013-05-19

  Tess74
vackra rader
2013-05-19

  Lars Hedlin
Underbart ömt och varmt ...You can olmost feel the wormth ;)
2013-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...
2013-05-18

  Maj-Lis VIP
Mycke bra
2013-05-18

  Rise Little One
"Kärlekens vingar har fött vår längtan" känner igen mig i mycket av det du skriver...
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love