Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


en vandring

jag vandrar genom hagar

över berghällar så ljumma

jag ser moln som seglar över 

himlen och dagar som skiftar

jag vandrar

genom dagar och nätter

och hittar det jag söker

jag lever ett liv




Fri vers av Maiah VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-19 00:10



Bookmark and Share


  Maria T
Skön vandring
2013-05-22

  Lars Hedlin
VAckert att få finna det man söker ;)
2013-05-19

    ej medlem längre
Inte så ljummen utan varm tycker jag.. ;) !!!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP