Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 18 maj: 16-årig kattdödare mår inte bra


Kattdödare mår inte bra

Ingen överraskning
behövs ingen korvstoppning
För att förstå
att sanningen är askgrå

Den psykiska tillståndsnivån
måste vara låg
När man går runt med kniv
och sprättar katter utan stil

Hoppas pojken får hjälp
och inte utan åtgärd blir släppt
Djurplågare och människoplågare
borde alla utsättas för ljusets låga

Och om det inte går att få dem att förstå
borde de bakom galler i fängelset ingå
En rättspsykiatrisk undersökning av honom är rätt
även politikerna idag borde behandlas på detta sätt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-19 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såna skulle ha ordentligt straff.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP