Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioriteringar


Alla gör vi våra egna val varenda dag

Så om man tycker om någon så är det väl självklart

att det är med den som man vill va

Och då låter man ingenting annat få komma i vägen

Den som kan få en att skratta och känna sig så glad

Känna sig bekväm

Med en som man kan vara sig själv med

En ödmjuk människa så mjuk och len

En människa som man prioriterar i allra högsta grad

För gör man inte det så kan ju knappast den finnas där

Den så varma och goa kärleken...

Ken Cassel
19/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-19 10:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2013-05-20

  anits VIP
Så sant
2013-05-20

  Rise Little One
Ja, det är viktigt med prioritering speciellt i kärleken.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel