Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 18 maj: Tiotusentals demonstrerade i Rom


Heja Italien

Heja Italien
ni visar vägen
Önskar att Sverige
kunde frige
Sig själva
till att skälla
Och demonstrera
protestera
På samma sätt
om arbetets rätt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-19 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Folk vågar säga ifrån i andra länder.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP