Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYTT ORDSPRÅK

Tro inte allt du läser
använd hjärnan när du läser




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-19 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog mycket som inte är sant.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP