Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 16 maj: Bisarr sexdöd i Ystad världsnyhet


Tidningarna har inte alltid rätt

Tidningarna har inte alltid rätt
ibland skriver de vitt och brett
Ibland till och med ljuger
rena och skära lögner som suger
I jakten efter det perfekta
vinklar och skiter tidningarna i det defekta

För löpsedeln är det viktigaste
Då är det ibland värt det negativaste
Kostnaden är ibland värd att ta
även om felet är uppenbart
I jakten på fler läsare behövs svängrum
då blir sanningen ofta skum och dum

Vem kunde tro
på sex med ett getingbo
Dö med 54 stick på könsorganet
är väl en galen självmordsplan
Att en av världens största affärsnyhetssajter
inte kollar riktigheten i påståendets sanningshalt

Bildar det nya ordspråket:
– ”Tro inte allt du läser, använd hjärnan när du läser”
Detta är sanningens skrivna ord
sanningens lästa ord
Sanningens tänkta ord
punkt slut tack för ordet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-19 12:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2013-05-20

    ej medlem längre
Det viktigaste är väl att få rubriker som säljer, hur det sedan är med sanningshalten var en annan fråga.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP