Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19maj2013


Sommarskit

Folk blir gladare
Jag blir ledsnare

De tycker om sommaren
Det gör inte jag

De tycker om värmen
Det gör inte jag

De tycker om linne och shorts
Det gör inte jag

De tycker om att gå till stranden
Det gör inte jag

De tycker om att vara utomhus
Det gör inte jag

Men om jag ska tänka positivt över hela situationen
Får jag helt enkelt försöka vara glad för alla andra




Fri vers av HOWL
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-19 13:56



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Du känner PRECIS som mig, därför älskar jag denna dikten av dig, du fångar mina känslor precis!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL