Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska bara!

Jag ska bara:

Fettsuga

Botoxa

Förminska

Förstora

Korrigera

Förlänga

Lyfta

Bleka


Bara det

SEN kan jag älska mig själv?

Eller räcker det att bara acceptera att vi alla är olika.
Att just du är unik,att du är vacker och underbar precis som du är <3









Fri vers av Angel of love
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-19 15:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för en bra text...ett bra tillfälle att komma ihåg att uppmuntra varandra och ge små komplimanger...det kan man aldrig få för många av...
2013-05-20

  Nina.H
Bättre att vara sig själv,
det finns redan så många
andra :)
Bra skrivet om hetsen
kring utseendet!

2013-05-20

  Fem hjärtan VIP
Det räcker mer än väl!
2013-05-20

  ULJO
Tänkvärda rader
2013-05-19

  Harriette
Tänkvärt...
2013-05-19

  Ninananonia VIP
Det räcker... :)
2013-05-19

    ej medlem längre
Själv är jag så unik att jag knappt liknar mig själv :-)
2013-05-19

  Alva Johnsson VIP

Skönhetshets!!!
Varför demonstrerar
ingen mot detta???
Så många unga flickor
som inte orkar med all reklam
2013-05-19

  Maj-Lis VIP
Bra text...som bör tänkas på
2013-05-19

  HelenaW
Man är den man är! Punkt.. ;)
2013-05-19

  Tess74
Lysande och nyttig text! Trött på detta fixerade samhälle där alla ska se ut som Barbiedockor som ej kan le
2013-05-19

    ej medlem längre
bra text.. kort och kärnfull
2013-05-19

  Lars Hedlin
Det räcker gott ;) kram <3

2013-05-19

  Rise Little One
En text att ta till sig.
2013-05-19

  själensfrihet
Väldigt bra Text!!!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love