Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frank s

dom hårdaste rocksångarna
med dom hårdaste attityderna
sökte sig i hemlighet ner
till stadens karaokebar

där gav dom ytterst seriösa tolkningar
av my way

för där
bakom tungt affischerade dörrar i replokalen
bland halvtomma jd:s och trekommafemmor
kunde dom knappast yttra sin önskan

bandmedlemmarna skulle tappa hakorna
det skulle bli alldeles för pinsamt

nej, endast i karaokebaren
får dessa stackars rocksångare sjunga
frank sinatra




Fri vers av David Gustafsson
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-19 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson