Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en känsla?

Jag tyckte mig skymta dig i min ögonvrå.
Tittade dit men det var ingen där.

Jag tyckte mig känna en kyss på mina läppar.
Öppnade ögonen, men du var inte där.

Jag tyckte mig känna en smekning på min kind.
Kände med min hand efter dig men du var inte där.

Kommer jag någonsin känna dig sådär på riktigt igen?
Eller blir det bara en känsla kvar?
Känsla av saknad.




Fri vers av Angel of love
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-19 20:05



Bookmark and Share


  Nina.H
En saknad som känns..bokstavligt!
Fantastiskt bra skrivet!
2013-05-20

  Fem hjärtan VIP
Din vemod berör! Vackert skrivet!
2013-05-20

    ej medlem längre
Vemodsvackert!
2013-05-20

    ej medlem längre
så mycket saknad i orden, känns
2013-05-20

  ULJO
Du skriver berörande
2013-05-19

  Tess74
Ömt och längtansfullt av saknaden efter någon. Du skriver fint om detta som värker
2013-05-19

  Rise Little One
Om det skulle bli en känsla då skall det vara känsla av glädje, av närhet och inget annat.
2013-05-19

  Lars Hedlin
Får hoppas på att din känsla blir verklig ;) Kram
2013-05-19

  Maj-Lis VIP
Nej...vi ska tro att det inte bara blir en känsla
2013-05-19

    ej medlem längre
Sorglig text, vackert skriven.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love