Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en härlig bild :)


otämjd ordflod ( choka )



du öppnar din dörr


för att du vill så höra;


se otämjda ord


i sin oböjda riktning;


du vet inte vart


de vill föra dig med sig;


i förbifarten,


utan yttre påverkan,


som vårflod ta dig,


aldrig lämna tillbaka,


få dig att älska


det vilda, för kärleks skull


ord, när de fritt får flöda





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-19 23:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
andas in orden
vad stiger fram
barnens lek
det otämjda det vilda
ser vildblomstren

din röst andas vacker
2013-05-22

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-05-20

  Marianne Räf
Fint skrivet med ord om ord!
Tack, Taran, vad bra! Jag
mår väl av dina texter!!
2013-05-20

  ULJO
Mycket bra förmedlat
2013-05-20

  Lars Hedlin
Verkligen bra APPLÅDER!
2013-05-20

  Pot Pourri
ojoj detta satte sig på djupet. Ska inte berätta hur just här, men snärtigt ner med en hulling (det blir ett bokmärke det) i sin svepande vackra enkelhet :) Tack för läsningen av den!
2013-05-20

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk bild!

Jaa ... visst är det underbart att ibland bara låta sig föras med ordfloden ... den vilda, otämjda o se vart den för oss ...! ... kanske till marker, känslor upplevelser vi aldrig haft en aning om ... spännande ...!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran