Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vi som styr

solen värmer
mycket

det är fuktigt
vindstilla

människor blir trötta
slitna
blir utmattade
kraftlösa

kraften
sugs ur oss

det kanske är
vi som är solens
energikälla

dagen är vår
för vi styr den

våra krafter
tillsammans
styr den

något som kommer efter gryningen
som vi så fint kallar för dagen

därför skall vi ej frukta
det vi styr
härskar




Fri vers av 17år
Läst 181 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-20 01:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivet!
2013-05-24

  Ninananonia VIP
Bra...
2013-05-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra om människors egen makt, över sin dag
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

17år