Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kunde ha irrat runt tillsammans

Inga ultimatum. Men.
Du kan inte stanna hos henne.
För din egen skull, inte min.
Om jag ställer krav
blir det ett outtalat löfte
om vår förening
och det vill jag inte,
jag vet inte vad jag vill.

Frihet är att växa
att låta saker ha sin gång
och hon kväver mig.
Jag vill bli återupptäckt
gränslöst, hämningslöst,
utan löften, utan krav,
bara i kärlek.
Det kanske inte räcker.

Så även om jag går nu
finns du alldeles intill.
Vi tillhör varandra,
jorden och universum
två kosmiska barn
som aldrig hittar hem
vi kunde ha irrat runt tillsammans
men nu gör vi det isär.

<3





Fri vers av Margaloo
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo