Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka...

I din kropp ser jag eldarna som brinner,som bränner sönder din själ.
På din kropp ser jag de stora rivmärkena som slitit upp din hud i vanmakt.

Jag ser hur giftet tar över dig, sprider sig som en löpeld genom dig, genom hjärtat och förintar din hjärna.

Demoner som äter upp dig och jag kan bara stå och se på.
För en vanlig vardaglig händelse kan för dig bli nått helt annat, demonerna ändrar det till nått äckligt och fult.

Svartsjukan tar över hela din existens den äter upp det fina som fanns.

Jag lider med dig samtidigt som jag skyr sjukdomen som pesten.




Fri vers av Angel of love
Läst 480 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-20 13:06



Bookmark and Share


  Nina.H
Så förintande den kan vara..starkt
och bra skrivet!
2013-05-21

  ULJO
Världens största folksjukdom, bra skrivet
2013-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...
2013-05-20

  stig wikman
Starkt skrivet om
en svår sjukdom .
ANGEL IN MY MIND.
2013-05-20

  Fem hjärtan VIP
Svartsjuka är verkligen en allvarlig sjukdom!
2013-05-20

  Tess74
Stark text om något som är vansinnigt jobbigt, jag vet själv hur det är..
2013-05-20

    Dan Myrbeck
Tung text om ett
tungt ämne skrivet
av en tung författare.

(Men att skriva kommentar
var lätt!).
2013-05-20

  Lars Hedlin
JA svartsjukan kan ställa till det något så fruktansvärt tyvärr :(
2013-05-20

  M M Mannheim VIP
Svartsjuka kan också betyda att man älskar så mycket att man bli svartsjuk om man tror att den man älskar ser på andra. Och älska någon annan kan man ju göra utan att man överger den man är ihop med.

2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love