Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20maj2013 Det jag inte vill höra


Närhet

När jag inte känner värmen från din hud
Får jag grannarna att banka på väggarna
Min lillebror att bli galen
Jag får lätt huvudvärk
Från att spela musik på högsta volym
För att överrösta rösterna i mitt huvud




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 16:37



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
wow, du är grym på att fånga känslor i ord - beundrar ditt sätt att skriva!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL