Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst





Din röst



Liknar ingen annan



Fyller mitt hjärta



Så jag knappt kan andas



Lyssnar när du talar



Till mig



Den dova intelligenta



Smekande luften



Som strömmar ur dig



Lämnar mig leende







När du tystnar längtar jag



Till nästa gång



Du fyller luften med din kärlek






Fri vers av Tess74
Läst 244 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-20 16:55



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert! Känner igen mig..
2013-05-20

    Dan Myrbeck
Fin!
2013-05-20

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mycket fin...
Rör vid hjärtats yttersta spets....
Applåder + Karl-Bo-märke

kb
2013-05-20

  Lars Hedlin
Mycket ömt varmt och kärleksfullt;)
2013-05-20

  Densen VIP
En "röst" att ej förglömma;)
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74