Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den mildaste musik för hjärtat


Ett vackert ljud


Ljudet

av en ömsint man

som står och diskar middagsdisk

kan vara som den mildaste musik

Det värmer hjärtat




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-20 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du hittar det vackra i vardagen!
2019-02-11

  Popangelov VIP
Det är som att höra sin älskades tunga andetag på natten...mildaste musik...
2015-03-20

    ej medlem längre
:-)
2013-06-06

  stig wikman
Ja , du .
Jag själv älskade
att diska när jag
var gift .
Inte nu .

2013-05-31

  petter rost
Fin liten fin sak det här och som diskande man har jag rätt att lyssna efter den milda musiken som stiger ur hon. Har aldrig sett före mej denna bild, den är faktiskt vacker!

Om jag får lov att vara klåfingrig skulle jag dock stryka den sista raden som talar om för mej hur jag bör ta emot orden. Dikten blir större när den är öppen!
2013-05-30

    Dan Myrbeck
Vi män är ju ofta dåliga på att göra vår del av hushållsarbetet. Så när vi gör det får det ju ett symbolvärde - att vi bryr oss om.
2013-05-29

    Esa Salomaa
där har du prickat väldans rätt! Det har kommit ur hjärtat!
2013-05-21

    ej medlem längre
Vilken underbar liten text!
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP