Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En romantiker utan romantik

En romantiker utan romantik
fann till slut sin kärlek
men blev sig aldrig riktigt lik

På de känslor han tidigare så lätt kunde sätta ord
fanns inga liknelser kvar
kanske var kärleken större än han tidigare förstod




Bunden vers av Den maskerade gurkan
Läst 415 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-21 12:38



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Kärleken är störst.
Alla inser inte det.
2013-07-07

  helenita VIP
Kärlek...
Tänkvärt
2013-07-06

  bumerang
Kanske verkar ha blivit ett onödigt ord.
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Den maskerade gurkan