Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar älskar inte

Du sade att du älskade mig
men nu i efterhand
tror jag inte att du gjorde det
Du bara trodde att du gjorde det
för du hade aldrig tidigare känt
som du kände då
Jag var din första kärlek
men du älskade mig aldrig

Jag trodde att du älskade mig
och det gjorde mig illa till mods
Det kändes påtvingat när jag sade
att jag älskar dig med
Jag menade det inte
men jag fick dig att tro på det
Kanske borde jag inte ha sagt det
Jag var ung och dum
precis som du

Det slog mig inte förrän långt efteråt
att det inte bara var du som hade haft fel
Insikten växte fram med tiden
men fan
Jag älskade dig nog




Fri vers av Den maskerade gurkan
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-17 20:55



Bookmark and Share


  eldkastare
Gillar.
2014-11-08

  Solitaire VIP
Ja, vad är det, att älska?
Hur stor, hur liten är en kärlek?
http://youtu.be/LuK3zugL_5E

2014-10-03

  Ingrid Trolle
Klurig text.
Självbedrägeri
eller ej?
2014-10-03

  gunnnar nylund VIP
Bra poäng där... klurig vändning!
Bra vetja!!
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Den maskerade gurkan